Bancuri cu poliţişti

Bancuri cu poliţişti 01

Un bărbat ameţit de băutură mergea clătinându-se printre maşinile de la parcare şi trecea cu mâna peste capote. "Ce tot faceţi acolo?", întreabă un trecător. "Imi caut maşina", spune bărbatul. "Păi cum o cauţi, nene, că toate maşinile au aceleaşi capote!" "Da, dar a mea are un far albastru pe ea".

Bancuri cu poliţişti 02

Doi poliţişti intră cu toată viteza într-un copac. Unul zice:
- Ionescule, recunoaşte că niciodată nu am ajuns atât de repede ca acum la locul accidentului.

Bancuri cu poliţişti 03

E noapte. O tânără femeie aleargă prin întuneric urmărită îndeaproape de un bărbat. O maşina de poliţie se opreşte, din ea iese un poliţist, care se postează în faţa bărbatului: 'Ce se întâmplă aici?' Bărbatul:'Dă-te d-le la o parte. Eu şi cu nevastă-mea am fost la cinematograf şi cine ajunge ultimul acasă trebuie să spele vasele.'

Bancuri cu poliţişti 04

O damă merge la poliţie şi-şi declară soţul dispărut. 'Cum arată?' Poliţistul întreabă: 'Păi are 30 de ani, 1,90 inalt, drăguţ şi solid.' Un alt poliţist:'Cum aşa? Eu îl cunosc pe soţul dumitale. Are în jur de 50 de ani, e mic de statură şi cam prăpădit.' 'Asta cam aşa este, răspunde dama, dar cine mai vrea aşa un bărbat înapoi?'

Bancuri cu poliţişti 05

Un poliţist interpelează un individ beat turtă care încearcă să se urce la volanul maşinii sale:
- Chiar intenţionezi să şofezi în halul ăsta?
- N-am de ales. Nu vezi că nu-s în stare s-o iau pe jos?

Bancuri cu poliţişti 06

Un viorist cânta la colţ de stradă. poliţistul îl vede, se apropie de el şi spune:
- Te rog să mă însoţeşti.
- Gata, şefule. şi ce cântare să fie?

Bancuri cu poliţişti 07

Poliţia primeşte un telefon. Ajutor, vă rog să veniţi imediat ca în mănăstirea noastră a avut loc un viol. Poliţistul de serviciu: Dar cine a fost violat, măicuţă? Măicuţa la celălalt capăt: Poştaşul.

Bancuri cu poliţişti 08

Un poliţist stă în bucătărie şi încearcă să deschidă o conservă de peşte. La început rupe canta de la cutie, pe urma îndoaie toată cutia şi cutia nu se deschide. Furios, ia bulanul de cauciuc şi loveşte cu furie în conservă, strigând:
- Deschideeeee, poliţiaaaa...