Bancuri cu soferi

googu.ro / bancuri / bancuri despre politisti

Bancuri cu soferi... bancuri despre soferi

Inapoi la pagina principala

pisicutaBancuri cu soferi-01

Pasagerul unui taxi il bate la un moment dat pe sofer pe umar. Soferul, speriat, pierde controlul volanului, ajunge pe trotuar si reuseste sa se opreasca langa peretele unei cladiri. Se intoarce spre pasager si-i spune: "Sa nu mai faceti asta niciodata!" Pasagerul: "Imi cer scuze dar nu mi-am inchipuit ca va puteti speria din atata lucru. Soferul:" De fapt vina este a mea, stiti, e prima zi de lucru pe un taxi. Pana acum am lucrat pe o masina la morga..."

pisicutaBancuri cu soferi-02

Un Fiat si un Ferrari la stop. Ferrari tasneste la verde. Dupa trei kilometri ajunge si Fiatul la o curba foarte ascutita. Bara de protectie tocmai fusese rupta, dincolo de ea, intr-o balta, Ferrari. soferul de pe Fiat: "Frateeee, ce faci? Adapi caii?"

pisicutaBancuri cu soferi-03

Intra un sofer la o spalatorie auto cu o masina foarte sifonata. "Un spalat, va rog", spune soferul. Mecanicul: " S-o si calcam?"

pisicutaBancuri cu soferi-04

Un sofer intra intr-un atelier auto impingandu-si masina cu ultima suflare. El ii spune mecanicului: Nu stiu de ce naiba nu mai porneste... Nu cred ca e din cauza bujiilor ca le-am scos ieri...

pisicutaBancuri cu soferi-05

Bula pe un moped trece foarte aproape de un barbat gras, care statea in mijlocul strazii. Barbatul: "Ma obraznicule, nu poti si tu sa ma ocolesti?" Bula: "Pai nu-mi ajunge benzina!"

pisicutaBancuri cu soferi-06

- Alo, taxi, sunteti liber?
- Da.
- Atunci duceti-ma la ofiterul starii civile.
- Atat de liber nu prea sunt.

01 | 02 | 03 | 04 - Inainte

Felicitari - Mesaje ....... Citate alese ....... Galerie de arta ....... Catalog de seminee