Carne tocata cu orez

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Carne tocata cu orez si ceapa

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Carne tocata cu orez

    Carne tocata si orez125 gr orez
    3 linguri ulei
    1 ceapa curatata si tocata
    2 catei de usturoi curatati si tocati
    1 ardei tocat
    Boia de ardei
    500 gr carne tocata (jumatate porc, jumatate vaca)
    250 ml zeama de legume (din vegeta, poate fi si doar apa), sare, piper, sos de soia si coaja de lamaie.

    Carnea, ceapa si usturoiul se prajesc in ulei incins. Dupa aceea se adauga orezul si ardeiul, se completeaza cu zeama de carne, se acopera si se fierbe la foc foarte mic timp de 20 de minute. Se potriveste de gust cu zeama de lamaie.

    Carne tocata cu orez - se prepara usor si repede.