Chiftele din carne de pasare

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Chiftele din carne de pui

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Chiftele din carne de pui

    Pentru patru portii

    100 gr ceapa
    100 gr paine alba prajita
    150 ml smantana
    1 legatura cu patrunjel
    400 gr piept de pasare
    50 gr kaizer sau slanina afumata
    coaja de lamaie rasa
    1 lingurita de sare
    piper si ulei pentru prajit

    Se curata ceapa si se toaca. Painea se taie in bucati mici si se moaie in smantana. Patrunjelul se spala, se curata frunzele si se toaca. Carnea la fel se taie in bucatele. Ceapa, painea, verdeata, carnea, slanina si coaja de lamaie se pun in blender si se toaca marunt (nu in forma de pasta) sau se trece prin masina de tocat.

    Se amesteca cu restul ingredientelor, se formeaza chiftele si se prajesc in ulei incins.

    Chiftele din carne de pui - Reteta googu.ro