Chiftele - Reteta clasica

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Chiftele cu ceapa, piper si mustar

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Chiftele

    500 gr carne tocata (amestec egal porc si vaca)
    1 ou
    1 ceapa tocata
    70 gr pesmet
    2-3 coji de ou pline cu apa rece
    Sare, piper si mustar

    Se amesteca ingredientele de mai sus pentru chiftele.
    Se potriveste de gust cu sare, piper si:
    Ceapa prajita
    Usturoi
    Patrunjel uscat
    Boia de ardei si bucatele de ardei gras sau chiar iute
    Mustar

    Din compozitia obtinuta se formeaza chiftele cu mainile ude si se prajesc in ulei incins.