Conopida umpluta

googu.ro | Retete culinare pentru diabetici

Retete culinare - Retete pentru diabetici - Conopida umpluta cu ciuperci si legume

Retete diabetici

Salata castraveti


Retete pentru diabetici

  • Cartofi in folie
  • Conopida umpluta
  • Gulas cu taitei
  • Peste file cu legume
  • Peste in folie
  • Piept de pasare si orez
  • Pui la cuptor
  • Taitei cu ciuperci
  • Tort pentru diabetici
  • Spaghete cu dovlecei
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Conopida umpluta cu ceapa si ciuperci
    Conopida umpluta

    Se taie o conopida pe jumatate. Dupa ce se scoate mijlocul si se taie capetele, se fierbe in apa cu sare timp de 15 minute.
    1 ceapa tocata marunt
    60 gr ciuperci curatate si tocate
    20 gr bulgur (grau tocat)
    60 ml zeama de legume
    10 gr margarina
    30 gr créme fraiche (sau smantana)
    Sare, piper

    Se pune mai intai margarina sa se topeasca, se adauga ceapa si se caleste. Se adauga apoi mijlocul si capetele, tocate marunt precum si ciupercile tocate si se calesc. Se pune zeama de legume. Se adauga bulgurul si se lasa sa fiarba cinci minute. Se adauga crème fraiche. Compozitia obtinuta se pune in cele doua jumatati de conopida si apoi intr-o tava impreuna cu restul de compozitie. Conopida umpluta se lasa in cuptor in jur de 15 minute. Se serveste cu patrunjel verde.