Cum se leaga supa

googu.ro | Sfaturi culinare - Cum se leaga supa

Retete culinare - Sfaturi culinare - Despre supe si ciorbe - Cum se leaga supa

Sfaturi culinare

  • Condimente
  • Cum se leaga o supa
  • Congelarea alimentelor
  • Paste fainoase
  • Praful de copt
  • Tabel de calorii
  • Verdeturi

  • Ce stim despre supe
    oala cu supa

    Grasimea pusa in supe influenteaza imens gustul unei supe. Uleiul de masline implineste supele si ciorbele mai ales cele de rosii si cartofi. Untul nu are un gust prea penetrant si este bun la ciorbele cu varza . Zeama sau supa de pasare si din carne de vaca e foarte buna la sosuri si la ciorbe de ceapa. Smantana face ciorba sau supa mai cremoasa si ii da o nota de eleganta. Bucati mici de paine alba sau neagra (crochete), prajite in ulei de masline sau unt, aduc un plus de gust la supe si ciorbe.

    Cum se leaga supa

    Se ia in parti egale galbenus de ou si smantana. Se bat si se toarna in supa luata de pe foc, amestecandu-se. Legarea unei supe duce la ingrosarea ei, la imbunatatirea gustului si a aspectului