Friptura - Reteta clasica

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Friptura

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Friptura - Reteta clasica

    1 kg de carne de friptura
    1 morcov curatat si taiat in bucati mari
    2 cepe curatate si taiate marunt
    1 bucata mica de telina curatata si taiata in bucati mari
    1 lingura de paste de tomate
    Sare, piper
    Ulei pentru prajit

    Carnea condimentata cu sare si piper se prajeste pe ambele parti si se scoate din cratita.
    Se pun legumele in tigaie si se calesc.
    Se adauga pasta de tomate.
    Se adauga apa la nivelul legumelor si se lasa la foc mic sa fiarba.
    Se pune carnea si apoi in cuptor in jur de 40 de minute, in functie de carne.

    Friptura - reteta clasica