Gulas cu carne amestec

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Reteta clasica de gulas

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Gulas cu carne - Reteta clasica

    1 kg carne taiata bucati mici
    0,5 kg ceapa curatata si tocata
    2 linguri cu pasta de tomate
    2 linguri cu faina
    60 gr ulei pentru prajit
    Sare, piper, coaja de lamaie, usturoi, boia de ardei

    Carnea de gulas se sareaza, se pipereaza si se prajeste in ulei incins. Dupa ce s-a prajit carnea bine, se adauga ceapa, boiaua, usturoiul, se calesc, se adauga faina si se stinge totul cu apa. Dupa ce s-a fiert carnea se adauga coaja de lamaie rasa, sare si piper

    Gulas cu carne - reteta googu.ro