Carne de miel la cuptor

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Carne de miel cu orez

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Carne de miel cu orez la cuptor

    300 gr orez (de preferat cel cu forma lunguiata) calit in 3 linguri de ulei si dres cu 2 lingurite vegeta.
    Se stinge cu 0,5 l zeama de legume si se lasa la foc mic timp de 15-20 de minute.
    750 gr de carne de miel tocata si prajita in 3 linguri de ulei de masline si 3 cepe taiate marunt.
    Se adauga 3 mere curatate, taiate bucatele si se sting cu 0,5 l zeama de legume. Se lasa sa fiarba cateva minute.
    Orezul calit se amesteca cu 100 gr de stafide si 4 linguri de nuci taiate marunt.
    Orezul si carnea tocata se aseaza in straturi intr-o tava unsa.
    Se bat 4 oua cu 0,5 l smantana sau lapte pasteurizat, piper, sare.
    Se toarna peste compozitia de miel cu orez si se baga la cuptor la 180° timp de 20 de minute.

    Carne de miel cu orez la cuptor - Reteta googu.ro