Orez cu sunca la cuptor

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Orez cu sunca de Praga la cuptor

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Orez la cuptor si sunca de Praga

    100 gr ceapa taiata marunt si
    1 legatura de legume de supa (morcov, telina)

    Ceapa si legumele se curata, se taie marunt si se caleste in ulei sau unt.
    Se adauga 200 gr orez si se stinge cu 0,5 l zeama de legume (preparata din apa si vegeta)
    Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.
    Se adauga 200 gr sunca de Praga, taiata bucatele.
    Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu grasime.
    Se bat 3 oua, la care se adauga 0,2 l smantana, compozitia obtinuta adaugandu-se la orez.
    Se presara cascavalul ras si se baga la cuptor la 180° timp de 25 de minute. Se serveste cu salata.

    Orez la cuptor - Reteta culinara googu.ro