Paella cu carne de pui

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Paella cu carne de pasare

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Paella cu pui (reteta spaniola)

    4 pulpe de pui, taiate pe jumatate
    1 ceapa curatata si tocata
    1 catel de usturoi curatat si tocat
    100 gr de ceafa de porc afumat (sau kaizer, file de porc, sunca afumata)
    225 gr orez (de preferat cel cu forma lunguiata)
    4 rosii decojite si taiate marunt
    1 ardei gras sau un gogosar spalat, curatat si taiat bucatele
    120 gr de mazare (proaspata sau congelata)
    600 ml de zeama de carne (din apa si vegeta cu gust de supa de carne)

    Se condimenteaza pulpele de pasare si se prajesc in ulei incins dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ceafa de porc afumata, orezul, rosiile, mazarea si ardeiul si zeama de pasare si se lasa la foc mic timp de 20 de minute.
    Mancarea poate fi pusa si la cuptor intr-un vas cu capac la 180 de grade.
    Pentru paella puteti pune si piept de pasare, timpul de coacere fiind mai scurt.

    Paella cu pui - Reteta spaniola