Peste pane cu parmezan si ciuperci

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu peste

Retete culinare - Mancaruri cu peste - Peste cu cascaval si ciuperci

Mancaruri cu peste

  • Crochete de peste
  • File de peste crocant
  • Peste cu rosii si ardei
  • Peste cu morcovi
  • Peste pane cu parmezan
  • Rulada de peste
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici

  • Peste pane a la Milano

    600 gr de peste portionat (de preferat fara oase) se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie
    40 gr faina
    2 oua
    60 gr parmesan
    2 linguri ulei
    4 linguri ketchup
    4 rosii taiate felii
    150 gr ciuperci
    100 gr sunca de Praga taiata bucatele
    100 gr cascaval

    Pestele se “tavaleste” prin faina apoi prin oul batut si in cele din urma prin parmesan. Se prajeste (nu foarte tare) in ulei incins, iar bucatile prajite se pun intr-o tava cu cateva linguri de apa si ketchup. Bucatile de peste se acopera cu felii de rosii, ciuperci taiate feliute, bucatele de sunca de Praga si deasupra cascavalul. Se pune in cuptorul incalzit timp de 10-12 minute.

    Peste pane - mancare usoara