Reteta de pizza

Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Pizza

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Pizza cu sunca, salam, ciuperci sau ton

    500 gr faina
    50 gr unt sau margarina
    50 gr drojdie (un cubulet) dizolvata in lapte caldut
    50 gr zahar
    250 ml lapte la temperatura camerei
    1 priza de sare
    1 ou


    Se face un aluat din faina, margarina, lapte, zahar, sare si ou si in final se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut. Se framanta pana cand aluatul se desprinde de vas.
    Aluatul se pastreaza intr-un loc cald timp de 20 de minute dupa care se mai framanta putin si se intinde pentru foaia de pizza.
    Foaia se unge cu pasta de tomate.
    Peste aceasta se pune la alegere: sunca, salam, ciuperci, ton
    Apoi se pune cascaval ras sau mozarella taiata feliute. Se pune la cuptor in jur de 20 minute la 200 grade.

    Variante: pizza cu sunca, pizza cu salam sau ciuperci etc.