Pui la cuptor

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Carne de pasare cu lamaie si vin alb

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Pui la cuptor cu lamaie si vin alb

    4 pulpe de pasare
    0,5 l vin alb
    1 lamaie
    Cimbru, foi de dafin, boabe de piper, sare.


    Zeama de la lamaie se amesteca cu condimentele de mai sus si vinul alb. Se pun pulpele de pasare in sosul obtinut si se lasa in frigider peste noapte. A doua zi se scoate carnea, se sareaza si cu jumatate din sosul in care a stat se baga la cuptor incalzit la 200° timp de 30 minute.

    Pui la cuptor cu lamaie si vin alb - Reteta googu.ro