Mancare cu carne de pui si legume

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Carne de pasare cu legume

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Pulpe de pui cu legume

    4 pulpe de pui
    4 cepe curatate si tocate
    1 catel de usturoi curatat si tocat
    1 morcov mare curatat si taiat bucatele
    1 bucata mica de telina curatata si taiata bucatele
    400 gr rosii decojite
    125 ml vin alb
    200 ml zeama de pasare (apa si vegeta cu gust de pasare)
    Ulei pentru prajit

    Cele patru pulpe de pui se condimenteaza si se prajesc intr-un vas , de preferat in ulei de masline (se poate si cu ulei de floarea soarelui)
    Se scot din cratita. In aceeasi cratita se prajesc legumele la care se adauga usturoiul, vinul
    Se sting cu zeama de pasare
    Se adauga rosiile si verdeata.
    Carnea, pusa in cratita, se pune in cuptorul incalzit in prealabil la o temperatura de 180 grade (3) timp de 30-40 de minute.