Pulpe de pasare in sos picant

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Carne de pui cu coartofi si sos marinat

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici

  • Carne de pui cu cartofi si sos marinat
    Pentru 4 portii sosul marinat:

    4 linguri ketchup
    1 lingura miere
    1 lingurita boia de ardei
    O jumatate lingurita piper (Cayenne)
    2 catei de usturoi
    Sare
    4 pulpe de pasare
    1 kg de cartofi (cu coaja rosie)
    3 linguri ulei
    Piper negru

    Pentru sos: se amesteca ketchup, miere, boia de ardei, piper, usturoi tocat si o jumatate e lingurita de sare.

    Pulpele de pasare se spala si se sterg de apa. Se acopera cu sosul preparat si se lasa cel putin doua ore acoperit de preferat in frigider. Se curata cartofii, se taie felii si se amesteca cu ulei, sare si piper. Carnea si cartofii se pun intr-o tava si in cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade se lasa cca 50 de minute pana cand carnea si cartofii devin crocanti.

    Pui cu cartofi si sos picant