Tocanita cu cartofi

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Tocanita cu cartofi si carnati (Ratatouille)

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Tocanita cu cartofi, vinete, dovlecel si ardei

    Ratatouille cu cartofi

    In parti egale: cartofi, ceapa, vinete, dovlecei, ardei gras si rosu

    La care se adauga carnati sau chiftelute, ulei de masline, mult usturoi, sare, piper si frunze de busuioc.

    Toate legumele se spala. Cartofii se taie in patru. Ceapa se taie in opt parti. Vinetele, necuratate de coaja, se taie in bucati groase de cca 3 cm. La fel si dovleceii. Ardeii se curata de seminte si se taie in bucati. Rosiile se curata de coaja, se taie in sferturi si se scot semintele. Legumele si carnatii se prajesc pe rand in ulei de masline. In final se amesteca toate si se potrivesc de sare, piper. Se adauga frunze de busuioc. Cu vin rosu… o poezie

    Tocanita cu cartofi si alte legume - Mancare de sezon