Snitel cu ciuperci si smantana

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Snitel cu ciuperci si smantana (Riesling)

Mancaruri cu carne

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Snitel Riesling
    Snitel cu ciuperci si smantana pentru patru portii

    4 felii de carne de porc sau de curcan
    1/8 l vin Riesling
    3 linguri smantana
    250 gr de ciuperci
    1 ceapa mica
    Unt
    Sare si piper
    Patrunjel

    Feliile de carne se bat se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si usturoi, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc. In uleiul in care au fost prajite se toarna 1/8 l de vin. Se adauga smantana cu o priza de sare si piper. Snitelele se pun intr-o tava, se acopera cu sosul de smantana si vin. Ciupercile si ceapa taiata marunt se calesc in putin unt. Se pune cate o priza de sare si respectiv piper, se adauga patrunjelul tocat marunt si toate acestea peste snitele. Se pun in cuptorul deja incalzit timp de 15-20 de minute la 200°.

    Snitel cu ciuperci - Reteta googu.ro