Taiteti cu smantana si ceapa

googu.ro | Retete culinare - Paste fainoase

Retete culinare - Paste fainoase - Taitei cu smantana si ceapa

Paste fainoase

  • Budinca cu taitei
  • Macaroane cu cascaval
  • Omleta cu spaghete
  • Spaghete cu slanina
  • Spaghete pesto
  • Taitei cu smantana
  • Taitei cu spanac
  • Taitei cu sunca si mazare
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici

  • Paste fainoase

    Taitei cu smantana si ceapa (reteta elvetiana)

    1 ceapa mare
    500 gr carne tocata (de vaca sau amestec cu porc)
    250 gr smantana
    400 gr taitei lati
    Piper negru
    Ulei pentru prajit


    Se fierb taiteii "al dente" (nu foarte moi)
    In acest timp se prajeste carnea cu ceapa si se condimenteaza cu sare si piper.
    Dupa ce s-au fiert taiteii, se strecoara, se adauga in tigaie carnea tocata si se continua prajeala timp de aproximativ 5 minute.
    In farfurie se adauga smantana dupa gust.
    (Reteta si foto : www.chefkoch.de)