Taitei cu spanac

googu.ro | Retete culinare - P aste fainoase

Retete culinare - Paste fainoase - Taitei cu spanac

Paste fainoase

  • Budinca cu taitei
  • Macaroane cu cascaval
  • Omleta cu spaghete
  • Spaghete cu slanina
  • Spaghete pesto
  • Taitei cu smantana
  • Taitei cu spanac
  • Taitei cu sunca si mazare
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici

  • spaghete

    Taitei cu spanac, rosii si ceapa

    1 pachet cu spanac pe care-l aflati in magazin in stare congelata
    250 gr de paste fainoase (spaghete, taitei, macaroane)
    3 linguri cu pasta de tomate
    O jumatate de ceapa
    O lingura de vegeta
    Muscat
    Sare

    Pastele se fierb "al dente" (nu prea moi).
    Ceapa se curata, se toaca si se caleste in unt incins. Poate fi si ulei. Se adauga spanacul. Indata ce s-a dezghetat spanacul, se adauga vegeta si pasta de tomate dupa dorinta. Spre sfarsit se sareaza si se pune muscat, dupa gust.
    Se mai poate adauga branza telemea si smantana

    Taitei cu spanac - usor de facut, gustosi