Tocanita de pui cu ciuperci

googu.ro | Retete culinare - Mancaruri cu carne

Retete culinare - Mancaruri cu carne - Tocanita de pui cu ciuperci si smantana

Mancaruri cu carne de pui

  • Carne tocata cu orez
  • Carne tocata si rosii
  • Cartofi cu costita
  • Chiftele
  • Chiftele din carne de pui
  • Friptura
  • Galuste cu costita
  • Gulas
  • Lasagne cu cartofi
  • Miel si orez la cuptor
  • Orez la cuptor
  • Paella de pui
  • Pizza
  • Pui cu lamaie
  • Pui cu lamaie si vin alb
  • Pui prajit si dovlecel
  • Pulpe de pui cu legume
  • Pulpe de pasare in sos
  • Ratatouille cu cartofi
  • Snitel Riesling
  • Tocanita de pui cu ciuperci
  • Varza cu carne tocata
  • Varza cu cartofi
  • Varza rosie cu carne
  • Varza cu taitei la cuptor
  • Vinete si mozarella
  • felie de portocala
  • Sfaturi culinare
  • Tabel cu calorii
  • Retete pentru diabetici
  • Tocanita de pui cu ciuperci si smantana (Ragout)

    Pentru o persoana:

    1 piept de pui
    150 gr de ciuperci taiate
    1 lingurita cu faina
    O jumatate de ceapa
    1 frunza de dafin
    Sare, piper
    Zeama de lamaie
    Smantana
    Ulei pentru prajit
    Eventual vin alb
    Ceapa si pieptul de pasare se prajesc , fara crusta, in uleiul incins
    Se adauga ciupercile taiate marunt
    Se acopera cu apa sau cu vin alb amestecat cu apa
    Se adauga frunza de dafin si se fierbe la foc mic timp de 10-15 minute.
    La tocanita de pui se adauga smantana (dupa dorinta si gust)
    Se potriveste de sare, piper si zeama de lamaie

    Tocanita de pui - Reteta clasica