Felicitari - Aniversare - Mesaje

googu.ro / felicitari-urari-mesaje / mesaje la zi de nastere (02)

Aniversare - Zi de nastere - Urari - Felicitari - Mesaje

Aniversare-Mesaje

Felicitare aniversare

Urari aniversare 01

Aniversare 02

Urari aniversare 02

Aniversare 03

Urari aniversare 03

Aniversare 04

Urari aniversare 04

Aniversare 05

Urari la aniversare 05

Aniversare 06

Urari aniversare 06

Aniversare 07

Urari aniversare 07

Aniversare 08

Urari aniversare 08

Aniversare 09

Urari aniversare 09


Fie ca ochii tai sa fie incalziti de dragoste, fie ca soarele sa-ti incalzeasca zilele, sanatatea sa-ti fie sfetnic sa poti sarbatori inca de o suta de ori ziua de nastere. La multi ani!

Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima

Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Iti multumesc pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara iar fiecare an mai frumos ca cel care a trecut. Daca ar trebui s-o iau de la început, as face la fel. Daca aş avea cate o floare pentru fiecare clipa in care m-am gandit la tine, m-as plimba intr-o gradina imensa. Te imbratisez cu multa dragoste!.

Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta - La Multi Ani!

De ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti.

Munceste ca si cum n-ai avea nevoie de bani, iubeste ca şi cum nimeni niciodată nu te-a ranit, danseaza ca si cum nimeni nu te vede, canta ca si cum nimeni nu te aude, traieste ca si cum paradisul ar fi pe pamant . La Multi Ani!

Urari, mesaje de zi de nastere - Pagina 2

Inapoi - 01 | 02 | 03 | 04 | 05 - Inainte

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate punct rosu Wallpaper