Mesaje de condoleante (03)

googu.ro | Condoleante - Mesaje de condoleante (03)

Condoleante - Mesaje (03)


Mesaje de condoleante

mesaje de condoleante 01

mesaje de condoleante 02

mesaje de condoleante 03

mesaje de condoleante 04

mesaje de condoleante 05

mesaje de condoleante 06

Mesaje de condoleante (11)

Cand o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna, abia atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori. Dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare.

Mesaje de condoleante (12)

Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale, iar noi purtam doliul intunericului care ramane in urma ei. Sincere condoleante!

Mesaje de condoleante (13)

Este atat de dureros sa pierzi o fiinta iubita... Am sperat, ne-am rugat pentru insanatosirea lui, dar moartea a fost mai puternica si ni l-a smuls dintre noi. Il vom pastra in inimile noastre tot restul vietii. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i primeasca sufletul in gradina raiului.

Mesaje de condoleante (14)

Nu cred ca randurile mele iti vor putea alina durerea si tristetea prin care treci. Golul lasat in urma prin stingerea din viata a fiintei dragi nu poate fi acoperit de nimeni si nimic. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace, iar familiei îndurerate sa-i dea mângâiere.

Mesaje de condoleante (15)

Sufletul lui a parasit trupul lovit de boala, eliberandu-l de suferinta si durere. Acum sufletul lui se intoarce inapoi la Dumnezeu. Odihneasca- se in pace!

Mesaje de condoleante - Pagina 03

Inapoi - 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - Inainte