Mesaje de 8 martie

googu.ro / mesaje-urari-felicitari / mesaje de 8 martie

8 martie

Mesaje de 8 martie

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

8 Martie 01

indragostitiIn aceasta zi de 8 martie iti trimit cele mai sincere urari de bine, de sanatate si fericire. La multi ani!

8 martie ziua femeii. Este si ziua ta, draga mama, fiinta care mi-a dat viata si atata dragoste. Ramai cat mai mult alaturi de mine. Te iubesc. La multi ani!

Oare cate felicitari de 8 martie primesti la cata lume te iubeste si te respecta? Esti o femeie adevarata, puternica, mandra si iubitoare. La multi ani!

Iti amintesti ce ti-am urat in urma cu an? Poate ai uitat, dar constat ca toate urarile mele ti s-au implinit. Ai ramas la fel de frumoasa, duioasa si iubitoare. Ramai la fel si pe viitor. La multi ani!

Draga mama! De 8 martie iti doresc o zi frumoasa fara griji si fara stress. Ramai asa cum esti. Te iubesc!

De 8 martie vreau sa-ti spun ca te iubesc, draga mama. Mai vreau sa spun ca am nevoie de tine, dar si de tata. Iti multumesc ca existi. Multa sanatate si la multi ani!

Astazi este ziua ta! Iti doresc sa fii ceea ce vrei sa fii, atingi scopul pentru care lupti, sa fii frumoasa tocmai pentru ca esti femeie. De 8 martie La multi ani!

Esti ca o floare care surade la primele raze de soare. Chipul tau straluceste ca un diamant, inima ta reflecta numai bunatate si dragoste si de aceea te iubesc. La multi ani de 8 martie!

01 | 02 | 03 Inainte

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate punct rosu Wallpaper