Urari de nunta (03)

googu.ro | urari-felicitari-mesaje | urari de nunta

Urari - Felicitari - Mesaje de nunta - 03

Felicitari de nunta
Urari de nunta 01

Felicitari de nunta 02
Urari de nunta 02

Felicitari de nunta 03
Urari de nunta 03

Felicitari de nunta 04
Urari de nunta 04

Felicitari de nunta 05
Urari de nunta 05

Felicitari de nunta 06
Urari de nunta 06

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 07

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 08

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 09

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 10

NuntaDaca considerati ca pana acum ati fost fericiti, fie ca de acum incolo sa fiti si mai fericiti! Daca pana acum v-ati simtit iubiti, fie ca de acum incolo sa fiti adorati, irepetabili si unici! Daca credeti ca ati cunoscut dragostea, va dorim ca de acum incolo sa-i vedeti adevarata stralucire!

La nunta voastra as vrea sa va daruiesc un buchet de urari duioase, as vrea sa va daruiesc cu doua maini fericire si bucurie! Viata si sanatate, dragoste si zile lungi si multe!

Umar la umar, mana in mana, inima langa inima - va uram asa sa va fie pana la capatul zilelor!

Se spune ca fericirea este ultima statie a vietii, se spune ca aceasta e de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun"!

Dragostea si viata sunt o poveste cu drumuri incalcite pentru ca dragostea e cea care daruieste viata! Dragostea nu numai ca e o clipa din vesnicie, ea nu are limite si e vesnica si cand drumurile se intersecteaza, doriti sa pastrati clipa pentru totdeauna! Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

Reteta pentru o casnicie fericita
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, zgarcenie, pedanterie si frica. Fiecare luna se va imparti in cate 30 sau 31 de bucatele in asa fel incat proviziile sa ajunga un an intreg. Fiecare zi va fi pregatita separat dintr-o parte de munca si doua parti de buna dispozitie si umor. Se adauga doua linguri cu varf de optimism, o lingurita de toleranta, un varf de lingurita de ironie si o priza de tact. Peste intreaga compozitie se toarna dragoste atat cat incape. Mancarea va fi ornata cu mici atentii si se va servi cu multa placere.

Urari de nunta - Pagina 03

01| 02 | 03 | 04

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate punct rosu Wallpaper