Urari de nunta (04)

googu.ro | urari-felicitari-mesaje | urari de nunta

Urari - Felicitari - Mesaje de nunta - 04

Felicitari de nunta
Urari de nunta 01

Felicitari de nunta 02
Urari de nunta 02

Felicitari de nunta 03
Urari de nunta 03

Felicitari de nunta 04
Urari de nunta 04

Felicitari de nunta 05
Urari de nunta 05

Felicitari de nunta 06
Urari de nunta 06

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 07

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 08

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 09

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 10

NuntaMa rog bunului Dumnezeu ca dragostea voastra sa fie tot mai bogata in recunostinta si experienta. Fie ca dragostea voastra sa va apropie tot mai mult pe zi ce trece si niciodata fericirea sa nu va paraseasca.

Din "unul pentru celalalt" ati devenit un "unul cu celalalt", din "unul cu celalalt" ati devenit frumusetea pe Pamant. Casa de piatra!

Va dorim ca fiecare zi din casa voastra sa aiba lumina, fie ca flacara dragostei voastre sa nu se stinga niciodata si fiecare cuvant, fiecare privire si fiecare gest sa poarte binecuvantarea lui Dumnezeu. Casa de piatra!

Va dorim din toata inima fericire fara margini si bucurii fara sfarsit. Fie ca drumul vietii voastre sa fie presarat cu trandafiri pana la adanci batranete.

Mai inainte de toate, va doresc sa fiti sanatosi, sa descoperiti impreuna adevarata fericire, sa fiti in stare sa contati unul pe celalalt, sa va respectati si iubiti. Nu ingaduiti ca viata voastra de familie sa se transforme intr-o povara sau obisnuinta. Inventati-va propria poveste si fiti fericiti!

Ce e casatoria? E o magie care uneste doua fiinte si le arata sensul vietii. Casatoria dubleaza puterea omului de a trece prin greutati si a da raspunsuri la intrebari. Fiti curajosi si devotati unul fata de celalalt, dar nu uitati de sine, caci casatoria nu e o dragoste cu catuse, nu e inchisoare pentru propria libertate, nu e cusca pentru suflete. Fiti doua maluri si construiti poduri intre ele. Fiti doua oceane legate de pamant solid. Fiti indragostiti si, precum strunele de chitara, fiti in stare sa cantati impreuna aceasi melodie. Casa de piatra!

Urari de nunta - Pagina 04

01| 02 | 03 | 04

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate punct rosu Wallpaper