Urari de nunta - Mesaje de nunta

googu.ro | urari-felicitari-mesaje | urari de nunta

Urari de nunta - Felicitari - Mesaje de nunta

Felicitari de nunta
Urari de nunta 01

Felicitari de nunta 02
Urari de nunta 02

Felicitari de nunta 03
Urari de nunta 03

Felicitari de nunta 04
Urari de nunta 04

Felicitari de nunta 05
Urari de nunta 05

Felicitari de nunta 06
Urari de nunta 06

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 07

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 08

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 09

Felicitari de nunta 07
Urari de nunta 10

Nunta Urari si felicitari de nunta alese sau create pentru dvs. Mesajele de nunta se intind pe cateva pagini, de unde puteti alege mesajul de nunta preferat. Cu un click in stanga paginii puteti descarca gratis felicitari si urari, pe care le puteti anexa mailurilor dvs.

Va dorim sa fiti cei mai veseli, cei mai fericiti, chiar cei mai duiosi, cei mai frumosi! Sa fiti cei mai atenti, cei mai indragiti, cei mai realisti si irepetabili! Va uram sa fiti si buni, si severi, si slabi, si puternici! Fie ca visurile de acum sa vi se implineasca! Aveti grija de increderea, speranta si intelepciunea voastra!

La nunta voastra v-am facut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sanatate si fericire. Sa le folositi cu dragoste si optimism!

Va uram ca sunetul paharelor cu vin si stralucirile din ochii vostri sa va insoteasca toata viata! Credeti in minuni, dar nu va bazati pe ele! Fiti impreuna si iubiti-va!

Va dorim ca totul sa va mearga ca pe apa, iar corabia vietii sa fie plina de dragoste, sanatate, bani si noroc!

Draga tanara pereche! Fie ca petale de trandafiri sa va infrumuseteze calea vietii, fie ca dragostea sa fie singura incatusare! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti si aceasta zi irepetabila!

Fericirea are in tinerete parfumul rozelor imbobocite, la maturitate are aroma si gustul vinului rosu imbatator, la batranete farmecul apusului de soare. Va dorim ca impreuna sa simtiti parfumul rozelor, sa va imbatati cu vin si sa aveti parte de apus de soare!

Urari de nunta - Pagina 01

01| 02 | 03 | 04

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate punct rosu Wallpaper