Urari de sanatate (03)

googu.ro | urari-felicitari-mesaje | urari de sanatate

Urari de sanatate - Mesaje de sanatate si insantosire grabnica (03)

urari de sanatate 01

urari de sanatate 02

urari de sanatate 03

urari de sanatate 04

urari de sanatate 05

urari de sanatate 06

urari de sanatate 07

Pana cand va rasari si pentru tine soarele, vreau sa impart soarele meu cu tine. Sper sa te insanatosesti cat mai curand sa ne putem continua drumul prin viata la fel ca si pana acum. Iti doresc sanatate!

Urari de sanatate 14

Medicamentul cel mai bun este prietenia si dragostea familiei. Prietenie si dragoste primesti atat de multa, incat acestea sa fie in stare sa te faca bine. 

Urari de sanatate 15

Marea noastra slabiciune este cedarea, cea mai mare tarie este increderea de neclintit in noi insine si puterea de a incerca din nou. Multa sanatate!

Urari de sanatate 16

Somnul, bogatia si sanatatea sunt intrerupte uneori si astfel atunci cand le recapatam, le pretuim mai mult. Tu te afli intr-o asemenea intrerupere si am convingerea ca dupa redobandirea sanatatii o vei pretui mai mult. Sanatate grabnica! 

Urari de sanatate 17

Intoarce-ti fata spre soare si atunci umbra va fi in spatele tau. Ai incredere in tine si cu siguranta va rasari soarele si in viata ta. Sanatate!

Urari de sanatate 18

Ca pasarile grijii si a suferintei se invartesc deasupra capului tau, nu depinde de tine, dar cu siguranta ca depinde de tine, ca ele sa nu-si faca cuib in parul tau. (Intelepciune chineza)

Urari de sanatate 19

Se stie ca abia atunci cand te imbolnavesti, pretuiesti cu adevarat sanatatea. Iti doresc multa putere si rabdare, ca sa ajungi sa pretuiesti ce vei capata din nou. Sanatate!

Urari de sanatate 20

Mesaje de sanatate - Pagina 03

Inapoi -
01 | 02 | 03 | 04 - Inainte

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate punct rosu Wallpaper