Bancuri românești și internaționale

Bancuri românești și internaționale, adaptate sau nu, bancuri despre blonde sau şoferi, perle verbale si glume pentru aproape toate gusturile.
Fiecare din noi se simte bine când râde și cu siguranță că un banc bun nu ar strica nimănui. Cu scopul de a va provoca măcar un zâmbet vă ofer un număr considerabil de bancuri românești și internaționale culese din toate domeniile, bancuri  scurte, glume inteligente si chiar câteva bancuri extreme.
Distracţie plăcută!

PisicuțăBancuri cu animale

La poliţie sună telefonul insistent:
- Vă rog să veniţi repede, repede. Aici se află un câine.
- Dar cine este la aparat? - Pisica.

BlondaBancuri cu blonde

De unde se ştie că o blondă lucrează într-un birou?
Ea are o canapea în birou, iar toţi şefii sunt bine dispuşi.

PictorBancuri cu artiști

Intr-un teatru de provincie cânta un nou tenor. Deşi cânta cumplit, după ce termina, lumea striga: "Bis! Bis!" Acest lucru s-a repetat de mai multe ori. Iritat, un spectator străin de localitate, întreabă: - Bine, dar tenorul cânta îngrozitor. Ce-aţi găsit la el? - Nimic, dar vrem să-l terminăm în seara asta.
JudecătorBancuri cu judecători

Costel este condamnat la plata unei amenzi de 500 de lei. Judecătorul îl întreabă în final, dacă mai are ceva de adăugat. - Aş mai avea ceva de spus, domnule judecător, dar mă costă.
PisicuteBancuri despre prieteni

Ea se îmbolnăveşte şi este internată la spital. In ziua de vizită vine la ea o colegă. O întreabă dacă la birou totul e în ordine. Colega îi răspunde: 'Da, dragă, stai fără grijă că totul e în ordine la birou. Adriana face cafeaua, Elena îţi tricotează la pulover, Caty îţi face cuvintele încrucişate, iar eu mă ocup de şefu'.
AutomobilBancuri cu șoferi

Un şofer intră într-un atelier auto, împingându-şi maşina cu ultima suflare. El îi spune mecanicului: Nu ştiu de ce naiba nu mai porneşte... Nu cred că e din cauza bujiilor, că le-am scos ieri...
Trandafiri rozBancuri despre inteligență

Un cârciumar vinde lui Ion o băutură care te face mai deştept. Ion o ia, bea şi spune: - Păi asta e apă chioară... - Vezi? Deja îşi face efectul.

OspătarBancuri cu ospătari

Doi ospătari între ei:
- Ce-ar fi să ne facem un restaurant în mijlocul deşertului?
- Păi crezi că vine vreunul acolo?
- Păi şi dacă vine unu' ... mamă ce sete o să aibă...

Țăran Bancuri cu ţărani

Se duce Gheorghe la farmacia veterinară şi cere un întăritor pentru taurul lui. Farmacistul îl întreabă ce i-a dat ultima oară. Gheorghe: 'Nu ştiu, domnule, dar avea gust de mentă.

DoctorBancuri cu doctori

Domnule doctor, bărbatul meu şi-a pierdut minţile. Dimineaţa, în loc să-şi bea cafeaua, mănâncă ceaşca şi lasă mânerul.
Doctorul: "Şi când te gândeşti că mânerul e cel mai gustos..."

BulăBancuri cu Bulă

Bulă lipseşte de la şcoala trei zile. A patra zi vine la şcoală şi aduce doamnei învăţătoare o motivare pe care scria: "Stimată doamnă învăţătoare. Băiatul meu a lipsit trei zile de la şcoală pentru că a fost foarte bolnav. Cu stimă, mama mea.

Bancuri haioaseBancuri haioase
Un bărbat pătrunde în dormitorul unei femei strigând:
- Afară, afară, arde casa!
Din şifonier se aude o voce:
-Salvaţi mobila!

PisicaBancuri politice
Melania Trump se duce la o ghicitoare să-i ghicească în globul de sticlă. Aceasta se uită, se uită... şi spune: 'Văd aici că soţul matale va sfârşi printr-o moarte tragică'. Hillary zice: 'Se vede şi dacă o să fiu arestată?'

CopiiBancuri cu copii
- Dragă, copilul tău nu prea seamănă cu tatăl lui.
- Ce spui dragă? Ia să vezi când îi iau sticla de la gură, seamănă leit.