Bancuri cu şoferi

Bancuri cu şoferi 01

Intră un şofer la o spălătorie auto cu o maşină foarte şifonată. "Un spălat, vă rog", spune şoferul. Mecanicul: " S-o şi călcăm?"

Bancuri cu şoferi 02

Un şofer intră într-un atelier auto, împingându-şi maşina cu ultima suflare. El îi spune mecanicului: Nu ştiu de ce naiba nu mai porneşte... Nu cred că e din cauza bujiilor, că le-am scos ieri...

Bancuri cu şoferi 03

Bulă pe un moped trece foarte aproape de un bărbat gras, care stătea în mijlocul străzii. Bărbatul: "Mă obraznicule, nu poţi şi tu să mă ocoleşti?" Bulă: "Păi nu-mi ajunge benzina!"

Bancuri cu şoferi 04

Poliţistul opreşte un şofer pentru că a observat că mergea în zigzag. Acesta îl întreabă cât a băut. Şoferul: "Păi, scrie zece beri că champagne oricum nu ştii să scrii.

Bancuri cu şoferi 05

Trece un şofer pe roşu şi este oprit de o poliţistă. El deschide geamul şi întreabă: "Cât face?" Poliţista: "30 de lei". Şoferul: "Ok, urcă."

Bancuri cu şoferi 06

Poliţistul către şofer: "Suflaţi!". Şoferul:" Nuuuuuu sufluuu...! Poliţistul: " Suflaţi, că daca nu suflaţi, suflu eu şi iese 3,5."

Bancuri cu şoferi 07

Poliţistul către şofer: 'Suflaţi!' Şoferul: 'Nu pot pentru că am astmă.' Poliţistul: 'Păi atunci mergem la spital şi-ti luăm sânge.' Şoferul: 'Nu se poate că sufăr de hemofilie.' Poliţistul: 'Atunci ia mergeţi pe linia asta drept.' Şoferul: 'Nu pot pentru că sunt beat.'

Bancuri cu şoferi 08

Intr-un atelier de reparaţii auto:
- Şi acum, zice maistrul către ucenicul său, să învăţăm să ne mirăm la deschiderea capacului.