Salată cu macaroane, mazăre şi parizer

Salată cu macaroane, mazăre şi parizer. Parizerul poate fi înlocuit de șunca presată, sau orice altă șuncă și nu în ultimul rând cu carne fiartă de pasăre, de preferat piept de pasăre. Piața oferă o gamă bogată de paste fainoase cu sau fără ou. O salată cu macaroane, mazăre şi parize nu este nimic mai simplă decât o rețetă de cu paste, puțin parizer, mazăre și 2-3 castraveciori murați.

Salata de pasta fainoase, mazare si parizer

Ingrediente:
300 gr de paste (forma după gust) se fierb, se strecoară sub jet de apă rece.
150 gr mazăre boabe la cutie
200 gr parizer tăiat bucăţele
200 gr castraveţi muraţi tăiaţi de asemeni în bucăţele

Dressing pentru salata cu paste făinoase:

6-8 linguri de maioneză dreasă cu puţină apă din zeama de castraveţi, sare şi piper.
Se lasă 1-2 ore să se întrepătrundă. Se mai drege eventual cu muştar, sare şi piper.

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.