Salata de porumb fiert şi ardei gras

Salata de porumb fiert şi ardei gras are o rețeta care cu siguranță nu va mai lipsi de la mesele dvs. Porumbul fiert, dar și măslinele îi acordă consistența, în timp ce ardeiul gras îi da aroma.

Salata cu porumb fiert si ardei gras

Ingrediente:

1 cutie cu porumb fiert
2 ardei graşi verzi
6 roşii
8 măsline (pot fi si măsline umplute)

Pentru dressing:

6 linguri de ulei de măsline
3 linguri oţet
3 linguri suc de portocale
Sare
1 linguriţă de zahăr
O jumătate de linguriţă boia de ardei dulce
Piper alb
Pentru decorarea farfuriei: câteva frunze de salată

Boabele de porumb fiert se strecoară ca să se scurgă bine de apă. Ardeii, spălaţi şi şterşi de apă, se taie pe jumătate, se scot seminţele şi se taie fâşii lungi de cca 2 cm. Roşiile decojite se taie în sferturi sau optimi, în aşa fel ca să poată fi scoase şi seminţele pe cât posibil. Măslinele se taie feliuţe. Se pun boabele de porumb, ardeii, roşiile şi măslinele într-un bol. Se prepară un sos marinat din ulei, oţet, suc de portocale, sare şi zahăr la care se adaugă boiaua de ardei şi piperul. Se amestecă cu legumele şi se lasă în frigider timp de 30 de minute.

Salata cu porumb fiert, ardei gras şi măsline este gata.

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.