Salata cu fasole verde

Românul știe multe rețete cu fasole verde. Salata cu fasole verde este o propunere de rețetă de fasole verde cu cartofi si scrumbii. Daca o veți încerca, sunt sigură că nu va fi pentru ultima oară.

Salata de fasole verde si scrumbii, salata daneza

Ingrediente:

250 gr fasole verde
Sare
1 lingură unt sau margarină
3 scrumbii mici în saramură
200 gr cartofi fierţi în coajă
1 ceapă

Pentru dressing:
4 linguri maioneză
1/2 de borcan de iaurt
Zeama de la o jumătate de lămâie
Piper, sare, zahăr
1/2 legătură de pătrunjel

Fasolea se spală, se curăţă de aţe şi se taie bucăţele. Se pune în apă fiartă cu sare şi se pune la fiert. După 10 minute se verifică dacă s-a fiert. Dacă nu s-a fiert încă, mai continuă pînă când fasolea e moale. Se scurge de apă şi se lasă să se răcească. Scrumbiile şi cartofii se taie în bucăţi egale. Ceapa se taie mărunt, se adaugă la componentele de mai sus şi se amestecă.
Separat se amestecă maioneza, iaurtul, sucul de lămâie şi câte o priză de sare, piper şi zahăr. Se toarnă peste salată. Salata de fasole verde este gata. Se lasă în frigider timp de 60 de minute după care se mai potriveşte la gust de sare şi piper. Se presară cu pătrunjel tocat

Salata de fasole verde - consistentă, hrănitoare.

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.