Salata cu paste şi fructe de sezon

Salata cu paste şi fructe de sezon - mai simplu de atât nici că se mai poate. Nu vă trebuie decât ceva paste făinoase, o felie mai groasă de țelină, ceapă verde și fructe de sezon.

Salata de paste fainoase, ceapa verde si fructe

Ingrediente:

250 gr paste, în formă de fluturaş sau o altă formă după dorinţă, se fierb, se strecoară sub jet de apă rece
150 ţelină curăţată şi tăiată fideluţă
1 legătură de ceapă verde tocată
2-3 caise sau fructe de sezon

Pentru sos: 50 ml zeamă de legume (din apă şi vegeta)
50 ml zeamă de portocale
2 linguri zeamă de lămâie
3-4 linguri cu ulei
sare, piper, zahăr

Se amestecă ingredientele de mai sus şi se adaugă sosul. In plus se mai pot pune 2 linguri de seminţe de floarea soarelui prăjite în prealabil în foarte puţină grăsime. N-ar fi rău să adăugaţi şi 100 gr de kaizer tăiat subţire şi prăjit.

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.