Salata de varză

Salata de varză este o salată foarte buna și la îndemâna oricui. Ușor de făcut și deloc costisitoare. Nu aveți nevoie decât de o varză mică, puțină ceapă, 100 gr de kaizer și puțin oțet, eventual piper.

Salata de varza si slanina crocanta

Ingrediente

O varză mică
1 ceapă tocată mărunt
50-100 gr kaizer sau slănină
Sare
Piper
Oţet

Se curăţă o varză, se scoate miezul şi se taie fideluţă. Se sărează şi se frământă până când iese zeama. Zeama se aruncă.

Se prăjeşte kaizerul sau slănina în puţin ulei fierbinte, apoi ceapa şi se adaugă la varză. Se amestecă şi se drege cu piper şi oţet de salată.

O alta variantă

Varza, după ce a fost curăţată şi tăiată fideluţa, se fierbe timp de 3-4 minute în apă cu sare după care se strecoară bine. Se adaugă componentele de mai sus

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.