Salata "Şapte ceşti"

Salata "Şapte ceşti". Această salată poate fi numită la fel de bine ”șapte pahare” sau ”șapte polonice”. Ideea este ca printr-un volum egal de ingrediente și combinarea lor se ajunge la o salată minunată.

Salată cu ouă fierte, cartofi şi castraveţi muraţi

Câte o ceaşcă de: cartofi fierţi, parizer, castraveţi muraţi, mere, ouă, ceapă. Toate acestea tăiate bucăţele.
Se adaugă o ceaşcă de maioneză, sare, piper şi puţin oţet

Salată 'şapte ceşti'

1. Cartofi fierţi
2. Parizer sau şuncă
3. Castraveţi muraţi
4. Mere
5. Ouă
6. Ceapă
7. Maioneză

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.