Salata spaniolă

Cea mai simplă salată spaniolă

Salata verde cu ardei gras, rosii si ceapa, salata spaniola

Ingrediente:

1 salată verde mică
2 ardei graşi verzi
4 roşii
2 cepe
3 ouă fierte (tari)
20 de măsline (de preferat umplute)

Pentru dressing

4 linguri ulei de măsline
3 linguri de oţet
1/2 linguriţă sare şi piper
1 priză de sare cu usturoi
1 priză Oregano
1 fir de pătrunjel

Salata verde se curăţă şi se spală cu multă grijă. Se rupe bucăţele. Ardeii spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi fâşii. Roşiile, curăţate de coajă şi seminţe, se taie bucăţele. Ceapa tăiată, de asemeni, mărunt. Ouăle tăiate felii. Măslinele tăiate pe jumătate. Toate componentele, în afară de salata verde, se pun într-un bol şi se amestecă uşor. Uleiul, oţetul, sarea, piperul, sarea cu usturoi şi praful de Oregon, se amestecă şi se toarnă peste salată. Compoziţia obţinută se pune în frigider timp de 30 de minute. Inainte de a se servi, se amestecă şi foile de salată şi se presară cu pătrunjel tocat.

Câteva site-uri, care sper că vă pot stârni interesul.

FelicităriFelicitări, urări și mesaje pe diverse categorii (aniversare, botez, căsătorie, Crăciun, Paște, Mărțișor și multe altele.

Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'

Cos cu floriGif-uri şi clip-arturi pe diferite teme sortate pe diverse categorii (flori, fructe și legume, animaluţe, aniversare, botez, bebeluşi, îngeraşi)

CarteO veritabilă colecţie de citate celebre despre alimentatie, cură de slăbit, adevăr și minciună, iertare și uitare și multe alte tem întinse pe mii de pagini.

Porumbei indragostiti'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.

ÜisicaCâteva sute de pagini cu bancuri româneşti şi internaţionale culese cu mult drag pentru iubitorii de umor. Ele vă aşteaptă "să gustaţi" din ele.