Felicitări - Aniversare - Mesaje (02)

Aniversare - Zi de nastere - Urari - Felicitari - Mesaje (02)

Aniversare

Felicitări - Urări

Felicitare aniversare

Aniversare 02

Aniversare 03

Aniversare 04

Aniversare 05

Aniversare 06

Aniversare 07

Aniversare 08

Aniversare 09


Fie ca ochii tăi să fie încălziţi de dragoste, fie ca soarele să-ţi încălzească zilele, sănătatea să-ţi fie sfetnic să poţi sărbători încă de o sută de ori ziua de naştere. La mulţi ani!

Mesaje la aniversare 07

Mai multe zâmbete pe faţă, mai mulţi bani în portofel, mai multă dragoste în inimă.

Mesaje la aniversare 08

Oamenii îşi urează multe lucruri. Eu îţi urez doar două: niciodată şi întotdeauna. Niciodată trist şi întotdeauna fericit. La Mulţi Ani!

Mesaje la aniversare 09

Iţi mulţumesc pentru toţi anii în care ai fost primul gând dimineaţa şi ultimul seara, iar fiecare an mai frumos ca cel care a trecut. Dacă ar trebui s-o iau de la început, aş face la fel. Dacă aş avea cate o floare pentru fiecare clipă în care m-am gândit la tine, m-aş plimba într-o grădina imensă. Te îmbrăţişez cu multă dragoste!.

Mesaje la aniversare 10

Dacă există ceva mai frumos decât viaţa, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decat un vis şi dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ţi aparţină! La aniversarea ta - La Mulţi Ani!

Mesaje la aniversare 11

De ziua ta îţi doresc atâta noroc cât să nu poţi duce, fericire câtă nu-ţi poţi închipui, atâta sănătate la câtă nu te aştepţi.

Mesaje la aniversare 12

Munceşte ca şi cum n-ai avea nevoie de bani, iubeşte ca şi cum nimeni niciodată nu te-a rănit, dansează ca şi cum nimeni nu te vede, cântă ca şi cum nimeni nu te aude, trăieşte ca şi cum Paradisul ar fi pe Pamant . La Mulţi Ani!

Mesaje la aniversare 13

Urari, mesaje de zi de naştere - Pagina 2

Inapoi - 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - Inainte

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate