Aniversare - Mesaje şi urări (07)

Mesaje la aniversare - Urari la ziua de naştere (07)

Aniversare

Felicitări - Urări

Felicitare aniversare

Aniversare 02

Aniversare 03

Aniversare 04

Aniversare 05

Aniversare 06

Aniversare 07

Aniversare 08

Aniversare 09


Dacă ai aur, împarte-l cu prietenii tăi, dacă ai dragoste, păstreaz-o numai pentru tine. La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 47

Iţi doresc sănătate, pentru că fără ea nu suntem nimic. Iţi doresc dragoste, pentru că fără ea nu suntem fericiţi, îţi doresc vise împlinite şi multe zile cu bucurii. La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 48

Iţi doresc ca primii musafiri de ziua ta să fie sănătatea, fericirea şi dragostea şi odată cu venirea lor, ei să nu mai plece niciodată. La multi ani!

Mesaje de La mulţi ani 49

Nu căuta fericirea, pentru că în timp ce o cauţi, nu o ai. Iubeşte pur şi simplu şi bucură-te de micile momente pentru a avea fericire cu adevărat! La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 50

De ziua ta îţi urez să afli izvorul fericirii şi să poţi bea în fiecare zi din apele lui cristaline.. La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 51

La aniversarea ta îţi ofer o reţetă a fericirii (se ia de trei ori pe zi): un pahar de vin, o dorinţă, o doză de dragoste, 5-6 îmbrăţişări, 10 sărutări şi 20 de zâmbete. La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 52

De ziua ta îţi doresc să fii precum iarba şi să te ridici ori de câte ori te va călca cineva., să fii precum ghiocelul şi să afli căldura chiar şi în zăpadă, să fii precum o stea, aproape şi totuşi îndepărtată şi care să dăruiasca dragoste şi lumina. La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 53

Anul acesta vei pune încă o lumânare pe tort şi o lacrimă va apărea din nou pe obrazul tău. Nu, tu nu ai mai îmbătrânit cu un an, ci pur şi simplu ai devenit puţin mai înţelept.

Mesaje de La mulţi ani 54

De ziua ta îţi urez sănătate şi noroc, iar fiecare vis al tău să devină realitate. Nu uita că viaţa este ca oglinda. Dacă-i vei zâmbi, ea îţi va întoarce zâmbetul înapoi. La mulţi ani!

Mesaje de La mulţi ani 55

Inapoi - 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate