Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere (03)

Felicitare aniversare

La aniversarea ta | Dacă nu mai ai dorinţa de a ajunge la stele, înseamnă că ţi-ai găsit fericirea aici pe Pământ. La mulţi ani!

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 01

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: "LA MULŢI ANI!!!"

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 02

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare

Acum când ai implinit 18 ani, pot să spun că suntem foarte fericiţi că te avem. Te iubim la fel ca înainte şi de azi înainte ai voie să-ţi plăteşti singur facturile... Mama şi tata.

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 03

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare Foaie verde izmă creaţă,
Să ai în cont numai verdeaţă
Cu bascula să cari banii
Să se oftice ţiganii
Sănătate de beton
Şi trei iahturi în şopron

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 04

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare

Iţi urez multă sănătate pentru că este cea mai importantă, multă dragoste pentru că ea este sensul vieţii şi mulţi bani ca saă-ţi fie mai uşor.

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 05

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare


Fie ca viaţa ta să nu se umple de viaţă, ci anii tăi să se umple de viaţă. La Mulţi Ani!

Mesaje aniversare 06

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare


Nu ajută cu nimic dacă încerci să uiţi... şi nici să te ascunzi... gustă, pur şi simplu, trecerea anilor. . La mulţi ani!

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 07

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare

Fie ca dorinţele tale să fie urările mele şi nu te opri niciodată să încerci şi nu încerca niciodată să te opreşti.

Mesaje aniversare, felicitări zi de naștere 08

image-fb image-tweet

Felicitare aniversare


Iţi urez tot ce nu poţi cumpăra cu bani şi bani să poţi cumpara restul.
La Mulţi Ani!

Mesaje aniversare 09

image-fb image-tweet

Iţi mulţumesc pentru toţi anii în care ai fost primul gând dimineaţa şi ultimul seara, iar fiecare an mai frumos ca cel care a trecut. Dacă ar trebui s-o iau de la început, aş face la fel. Dacă aş avea cate o floare pentru fiecare clipă în care m-am gândit la tine, m-aş plimba într-o grădina imensă. Te îmbrăţişez cu multă dragoste!.

Mesaje aniversare 10

Dacă există ceva mai frumos decât viaţa, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decat un vis şi dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ţi aparţină! La aniversarea ta - La Mulţi Ani!

Mesaje aniversare 11

De ziua ta îţi doresc atâta noroc cât să nu poţi duce, fericire câtă nu-ţi poţi închipui, atâta sănătate la câtă nu te aştepţi.

Mesaje aniversare 12

Munceşte ca şi cum n-ai avea nevoie de bani, iubeşte ca şi cum nimeni niciodată nu te-a rănit, dansează ca şi cum nimeni nu te vede, cântă ca şi cum nimeni nu te aude, trăieşte ca şi cum Paradisul ar fi pe Pamant .
La Mulţi Ani!

Mesaje aniversare 13

Ii mulţumim lui Dumnezeu că ne-a dăruit o mama atât de bună, o prietenă şi soţie nepreţuită. Il rugăm să ne ajute să putem trăi alături de tine încă mulţi, mulţi ani de acum înainte. La mulţi ani!

Mesaje aniversare 14

De ziua ta îţi doresc un ocean de dragoste, o mare de sănătate şi o insuliţă de griji. Iţi doresc numai zâmbete şi putere şi ţine minte: dacă te uzi prea mult la picioare, te doare gâtul, dacă îţi uzi prea mult gâtul, te lasă picioarele...

Mesaje aniversare 15

La aniversarea ta îţi doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoţeasca la fiecare pas, dragostea să-ţi fie în permanenţă la îndemână, iar norocul să te aştepte la fiecare colţ. La Mulţi Ani!

Mesaje aniversare 16

In aceasta zi primeşti multe urări. Eu îţi urez puţin dar din inimă, puţin noroc atunci când ai nevoie de el, prieteni puţini dar adevăraţi, puţină dragoste dar intensă, iar în ce priveşte banii, cât mai mulţi. La Mulţi Ani!

Mesaje aniversare 17