Mesaje de condoleanţe

Condoleanţe adresate celor care au pierdut fiinţe dragi


Mesaje de condoleanţe

mesaje de condoleante 01

mesaje de condoleante 02

mesaje de condoleante 03

mesaje de condoleante 04

mesaje de condoleante 05

mesaje de condoleante 06

ingerMesaje de condoleanţe (01)

A luptat din răsputeri cu suferinţa, a luptat şi a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimaţi şi privirile pline de deznădejde şi durere. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni, este inima noastră şi unde va rămâne veşnic. Dumnezeu să-l odihneasca în pace!

Mesaje de condoleanţe (02)

Ştirea că fiinţa iubită a plecat brusc din viaţa ta, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere, ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere, tristeţe şi şoc şi nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta să întelegem că drumul lui s-a oprit aici. Sincere condoleanţe!

Mesaje de condoleanţe (03)

Am aflat cu o tristeţe fără margini de pierderea fiinţei dragi. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte il vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Condoleanţe familiei indoliate!

Mesaje de condoleanţe (04)

S-a stins o viaţă de om, ai pierdut o fiinţă dragă şi pierderea este aproape imposibil de realizat. In aceste clipe grele prin care treci să nu uiţi că suntem alături de tine. Sincere condoleanţe!

Mesaje de condoleante (05)

Vestea morţii neaşteptate a fiinţei iubite ne-a îndurerat. Nu există cuvinte care să vă poată alina durerea şi tristeţea prin care treceţi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihneşte-l în pace!

Mesaje de condoleanţe - Pagina 01

01 - 02 - 03 - 04 - 05 - Inainte