Mesaje de 8 martie

8 martie - Ziua Femeii - 8 martie - ziua dragostei de mamă, iubită, soră şi prietenă

In această zi de 8 martie îţi trimit cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi fericire. La mulţi ani!

8 martie8 martie - Ziua Femeii. Este şi ziua ta, dragă mamă, fiinţa care mi-a dat viaţă şi atâta dragoste. Rămâi cât mai mult alături de mine. Te iubesc. La mulţi ani!

Oare câte felicitări de 8 martie primeşti la câtă lume te iubeşte şi te respectă? Eşti o femeie adevărată, puternică, mândră şi iubitoare. La mulţi ani!

Iţi aminteşti ce ţi-am urat de 8 martie în urmă cu un an? Poate ai uitat, dar constat că toate urările mele ţi s-au împlinit. Ai rămas la fel de frumoasă, duioasă şi iubitoare. Rămâi la fel şi pe viitor. La mulţi ani!

Dragă mamă! De 8 martie îţi doresc o zi frumoasă fără griji şi fără stress. Rămâi aşa cum eşti. Te iubesc!

De 8 martie vreau să-ţi spun că te iubesc, dragă mamă. Mai vreau să spun că am nevoie de tine, dar şi de tata. Iţi mulţumesc că exişti. Multă sănătate şi la mulţi ani!

Astăzi este ziua ta! Iţi doresc să fii ceea ce vrei să fii, să atingi scopul pentru care lupţi, să fii frumoasă tocmai pentru că eşti femeie. De 8 martie La mulţi ani!

Eşti ca o floare care surâde la primele raze de soare. Chipul tău străluceşte ca un diamant, inima ta reflectă numai bunătate şi dragoste şi de aceea te iubesc. La mulţi ani de 8 martie!

Dumnezeu te-a trimis pe Pământ ca să te întâlnesc eu. Tu eşti darul lui pentru mine. Iţi mulţumesc că eşti alături de mine. La mulţi ani!

În această zi specială, sărbătoreşte viaţa. Fă o pauză din programul tău încărcat şi fă ceva ce-ţi place. Pentru că azi e ziua ta! Să ai o minunată Zi a Femeii!

Unii oameni pot aduce bucurie în jur prin simpla lor prezenţă. Tu eşti unul dintre ei, dragă prietenă. Să ai parte de bucurii de Ziua Femeii!

Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate