Mesaje de Paşte (02)

Mesaje de Sfintele Paşti (02)

Cosulet cu oua de PasteInvierea lui Iisus este iertarea păcatelor, viaţa pentru cei care cred în sacrificiul său de pe cruce şi speranţa de a fi alături de el în cer pentru eternitate. Paşte fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia! Vă urez un Paşte fericit!

Un Paşte plin de lumină, fericire, sănătate, $, RON, euro, yeni, lire sterline şi ce mai încape...

Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paşte să îţi aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume. Bunul Iisus, prin jertfa lui, să-ţi fie alături toată viaţa, mereu viu în sufletul fiecăruia şi astfel vom trăi veşnic! Hristos a-nviat!

Sărbătoarea Sfântă a Invierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.

Lumina şi miracolul Invierii să vă pătrundă în inimă, iar speranţa în mai bine să vă călăuzească drumul. Paşte fericit!

Fie ca Invierea lui Iisus să-ţi alunge tristeţea şi să-ţi aducă linişte, pace şi bucurii. Cele mai sincere urări de Sfântul Paşte!

Pentru a învinge tristeţea, Iisus a înviat, aducând speranţă, dragoste şi bucurie în inimile noastre. Paşte fericit!

Mi-aş dori să găsesc o formulă originală de a-ţi face urări de Sfântul Paşte, dar sper ca sentimentele mele şi dragostea mea sinceră faţă de tine sunt suficiente. Paşte fericit!

Imaginează-ţi o grădină, un iepuraş alb, un coşuleţ cu ouă colorate, un porumbel, o crenguţă de măslin şi toate acestea sa fie din partea mea. Paşte fericit!

Crucea nu înseamnă numai a o purta pe piept sau a o agăţa pe perete, ea înseamnă viaţa ta de zi cu zi. Paşte fericit!

Niciodată nu e târziu să-ţi ceri iertare pentru greşelile făcute, dar întotdeauna e foarte greu să-i priveşti în ochi pe cei cărora le-ai greşit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta răul făcut şi pentru a spune: IARTĂ-MĂ!

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate