Urări de nuntă (03)

Urari - Felicitări - Mesaje de nunta - 03

Felicitari de nunta

Felicitari de nunta 02

Felicitari de nunta 03

Felicitari de nunta 04

Felicitari de nunta 05

Felicitari de nunta 06

Felicitari de nunta 07

Felicitari de nunta 08

Felicitari de nunta 09

Felicitari de nunta 10

NuntaDacă consideraţi că până acum aţi fost fericiţi, fie ca de acum încolo să fiţi şi mai fericiţi! Dacă până acum v-aţi simţit iubiţi, fie ca de acum încolo să fiţi adoraţi, irepetabili şi unici! Dacă credeţi că aţi cunoscut dragostea, vă dorim ca de acum încolo să-i vedeţi adevărata strălucire!

La nunta voastră aş vrea să vă daruiesc un buchet de urări duioase, aş vrea să vă dăruiesc cu două mâini, fericire şi bucurie! Viaţă şi sănătate, dragoste şi zile lungi şi nenumărate!

Umăr la umăr, mână în mână, inimă lângă inimă - vă urăm aşa să vă fie până la capătul zilelor!

Se spune că fericirea este ultima staţie a vieţii, se spune că aceasta e de fapt un început al călătoriei.
Vă urăm "Drum bun"!

Dragostea şi viaţa sunt o poveste cu drumuri încâlcite pentru că dragostea e cea care dăruieşte viaţa! Dragostea nu numai că e o clipă din veşnicie, ea nu are limite şi e veşnică şi când drumurile se intersectează, doriţi să păstraţi clipa pentru totdeauna! Vă dorim ca această clipă să vă aparţină! Casă de piatră!

Reţeta pentru o căsnicie fericită:
Se iau douăsprezece luni, se curăţă bine de amărăciune, zgârcenie, pedanterie şi frică. Fiecare lună se va împărţi în câte 30 sau 31 de bucăţele în aşa fel încât proviziile să ajungă un an întreg. Fiecare zi va fi pregătită separat dintr-o parte de muncă şi două părţi de bună dispoziţie şi umor. Se adaugă două linguri cu vârf de optimism, o linguriţă de toleranţă, un vârf de linguriţă de ironie şi o priză de tact. Peste întreaga compoziţie se toarnă dragoste atât cât încape. Mâncarea va fi ornată cu mici atenţii şi se va servi cu multă plăcere.

Urări de nuntă - Pagina 03

Inapoi - 01| 02 | 03 | 04 - Inainte

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate