Urări de nuntă - Mesaje de nuntă

googu.ro | urări-felicitări-mesaje | Urări de nuntă

Urări de nuntă - Felicitări - Mesaje de nuntă

Felicitari de nunta
Urări de nuntă 01

Felicitari de nunta 02
Urări de nuntă 02

Felicitari de nunta 03
Urări de nuntă 03

Felicitari de nunta 04
Urări de nuntă 04

Felicitari de nunta 05
Urări de nuntă 05

Felicitari de nunta 06
Urări de nuntă 06

Felicitari de nunta 07
Urări de nuntă 07

Felicitari de nunta 08
Urări de nuntă 08

Felicitari de nunta 09
Urări de nuntă 09

Felicitari de nunta 10
Urări de nuntă 10

Nunta Urari si felicitări de nuntă alese sau create pentru dvs. Mesajele de nuntă se întind pe câteva pagini, de unde puteţi alege mesajul de nuntă preferat.

Vă dorim să fiţi cei mai veseli, cei mai fericiţi, chiar cei mai duioşi, cei mai frumoşi! Să fiţi cei mai atenţi, cei mai îndrăgiţi, cei mai realişti şi irepetabili! Vă urăm să fiţi şi buni, şi severi, şi slabi, şi puternici! Fie ca visurile de acum să vi se împlinească! Primiti urarea noastra de nunta si aveţi grijă de încrederea, speranţa şi înţelepciunea voastră!

La nunta voastră v-am făcut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sănătate şi fericire. Să le folosiţi cu dragoste şi optimism! Casă de piatră!

Vă urăm ca sunetul paharelor cu vin şi strălucirile din ochii voştri să vă însoţească toată viaţa! Credeţi în minuni, dar nu vă bazaţi pe ele! Fiţi împreună şi iubiţi-vă!

Vă dorim ca totul să vă meargă ca pe apă, iar corabia vieţii să fie plina de dragoste, sănătate, bani şi noroc! Nuntă fericită!

Dragă tânără pereche! Fie ca petale de trandafiri să vă înfrumuseţeze calea vieţii, fie ca dragostea să fie singura încătuşare! Să fiţi sănătoşi, veseli şi fericiţi şi această zi irepetabilă! Casă de piatra!

Fericirea are în tinereţe parfumul rozelor îmbobocite, la maturitate are aroma şi gustul vinului roşu îmbătător, la bătrâneţe farmecul apusului de soare. Vă dorim ca la nunta voastra să simţiţi împreună parfumul rozelor, să vă îmbătaţi cu vin şi să aveţi parte de un minunat apus de soare!

Urări de nuntă - Pagina 01

01| 02 | 03 | 04 - Inainte

Citate celebre punct rosu Cliparturi punct rosu Gifuri animate